Art/Metal-Prints

Fine Art prints:

De Fine Art-print collectie is gebaseerd op een selectie van de originele schilderijen. De collectie wordt gedrukt op 280 grams Fine Art papier en in beperkte oplage van 30 gesigneerde stuks aangeboden. De Fine Art prints zijn in verschillende formaten te bestellen door contact op te nemen via de telefoon of email: 06-15689101 / info@jorienstel.nl.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

print6

print7


Metal-Prints:

De Metal-print collectie is gebaseerd op een selectie van de originele schilderijen. De collectie wordt in een beperkte oplage van 10 gesigneerde stuks aangeboden.

Deze reproducties bestaan uit een dunne plaat aluminium met een hoogglans of matte coating. Hier is met een speciale techniek de afbeelding van het originele schilderij op aangebracht. Het resultaat is haar-scherp. De Metal Prints worden afgewerkt met een glanzende of matte finish. Een glanzende afwerking geeft een chique uitstraling waar de matte Metal-print een wat stoere look geeft. De Metal-Prints zijn beschikbaar in een oplage van maximaal 15 stuks in verschillende afmetingen. De Metal-Prints zijn in verschillende formaten te bestellen door contact op te nemen via de telefoon of email: 06-15689101 / info@jorienstel.nl.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

print-5

print-3